Senter for bærekraftig kosthold
Senter for bærekraftig kosthold startet i januar 2023 og skal være et ledende kunnskaps- og forskningssenter som baner vei mot et mer bærekraftig kosthold, gjennom overvåking og tverrfaglig forskning.
Om Senteret
Om Senter for bærekraftig kosthold

Om Senter for bærekraftig kosthold
Senter for bærekraftig kosthold skal kartlegge og undersøke utfordringene ved kosthold og matproduksjon knyttet til helse, miljø og klima.
Personer

Personer
Her finner du en oversikt over medarbeidere i FHI som er tilknyttet Senter for bærekraftig kosthold.
Vellykket oppstartsseminar for Senter for bærekraftig kosthold

Vellykket oppstartsseminar for Senter for bærekraftig kosthold
Rundt 200 deltakere var til stede på oppstartsseminaret til Senter for bærekraftig kosthold, som vitner om stor interesse for senteret.
Alt om Senter for bærekraftig kosthold
- International interesse for nordiske forslag til endringer i Nutri-Score Forskningsfunn
- Bryr norske forbrukere seg om bærekraft når de handler mat?Forskningsfunn
- Aktører i det norske matsystemet peker på utfordringer med Nutri-Score Forskningsfunn
- Matvalgene våre kan bedre både helse, klima og miljøForskningsfunn
- Få fylker og kommuner ser på kosthold i sammenheng med klima og bærekraft Forskningsfunn