Hopp til hovedinnhold
FHI logo

Senter for bærekraftig kosthold

Senter for bærekraftig kosthold startet i januar 2023 og skal være et ledende kunnskaps- og forskningssenter som baner vei mot et mer bærekraftig kosthold, gjennom overvåking og tverrfaglig forskning.

Om Senteret

Om Senter for bærekraftig kosthold
Illustrasjonsbilde av grønnsaker
Om Senter for bærekraftig kosthold

Senter for bærekraftig kosthold skal kartlegge og undersøke utfordringene ved kosthold og matproduksjon knyttet til helse, miljø og klima.

Personer
Illustrasjonsbilde av samarbeid, hender som holder i tannhjul i ulike størrelser
Personer

Her finner du en oversikt over medarbeidere i FHI som er tilknyttet Senter for bærekraftig kosthold.

Vellykket oppstartsseminar for Senter for bærekraftig kosthold
Administrerende direktør i FHI Camilla Stoltenberg (i midten) erklærer senteret for åpnet. Nestleder for senteret Liv Elin Torheim t.v. og senterleder Line Småstuen Haug t.h Foto: FHI
Vellykket oppstartsseminar for Senter for bærekraftig kosthold

Rundt 200 deltakere var til stede på oppstartsseminaret til Senter for bærekraftig kosthold, som vitner om stor interesse for senteret.

Alt om Senter for bærekraftig kosthold

Søk på valgt sidetype i tema / områdeSøk

Relaterte temasider/studier