Senter for bærekraftig kosthold
Senter for bærekraftig kosthold startet i januar 2023 og skal være et ledende kunnskaps- og forskningssenter som baner vei mot et mer bærekraftig kosthold, gjennom overvåking og tverrfaglig forskning.
![Illustrasjonsbilde: Colourbox.com Illustrasjonsbilde av grønnsaker](/contentassets/6ad6c746ba214fb58cea4819adecda10/senter-for-barekraftig-kosthold_til-sentersiden.jpg?preset=mainbodywidth&maxwidth=970&width=970)
Senter for bærekraftig kosthold skal kartlegge og undersøke utfordringene ved kosthold og matproduksjon knyttet til helse, miljø og klima.
![Illustrasjonsbilde: Colourbox.com Illustrasjonsbilde av samarbeid, hender som holder i tannhjul i ulike størrelser](/contentassets/e06e062dc7234b53b3ea4dcf73675d4d/senter-for-barekraftig-kosthold_nettside.jpg?preset=mainbodywidth&maxwidth=970&width=970)
Her finner du en oversikt over medarbeidere i FHI som er tilknyttet Senter for bærekraftig kosthold.
![Administrerende direktør i FHI Camilla Stoltenberg (i midten) erklærer senteret for åpnet. Nestleder for senteret Liv Elin Torheim t.v. og senterleder Line Småstuen Haug t.h Foto: FHI Administrerende direktør i FHI Camilla Stoltenberg (i midten) erklærer senteret for åpnet. Nestleder for senteret Liv Elin Torheim t.v. og senterleder Line Småstuen Haug t.h Foto: FHI](/contentassets/429f35dbe9804737811219d9a1985423/snorklipping-2.png?preset=mainbodywidth&maxwidth=970&width=970)
Rundt 200 deltakere var til stede på oppstartsseminaret til Senter for bærekraftig kosthold, som vitner om stor interesse for senteret.